DİLEK AĞACI PROJESİ

13.06.2023 193

“Bir Dilek de Sen Tut” diyerek çıktık yola.

Bu yıl 5.sini gerçekleştirdiğimiz ve her yıl farklı bir ilçemizdeki bir okulumuza düzenlediğimiz “Dilek Ağacı Projesi” kapsamında dileğini yerine getirdiğimiz 65 öğrencimiz ile mutlu ve umut dolu anlar yaşadık. Bu sene dileklerimiz Akkuş 75. Yıl İlkokulu ve Yeşil Güneycik Şehit Erol Kırtıl İlkokulunun hayalperest öğrencileri içindi. Bugün onlarla bir araya geldiğimizde Dilek Ağacı'nın ne kadar önemli bir proje olduğunu bir kez daha anlamış olduk.Bizleri projenin başından bu yana yalnız bırakmayan, maddi manevi destek olan, dilek zarfları çekerek çorbada tuzu bulunan, öğrencilerin dileklerinin gerçekleşmesinde katkısı olan okulumuz idareci,öğretmenleri ve yardımcı personellerine; velilerimize, diğer okul idarecisi arkadaşlarımıza, dostlarımıza, il içi ve il dışından Dilek Zarfı çekerek bir öğrencinin gözlerindeki ışığı parlatan ismini sayamadığımız Dilek Ağacı kahramanlarına çok teşekkür ederiz. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sayın Salih BAŞ ve ekibine ziyaret ettiğimiz okullarin değerli idarecileri , ögretmen ve personellerine ayrıca teşekkür ederiz.

13-06-202313-06-2023