Fatsa Anaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş başarıda sınır tanımayan çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ BESLENME DOSTU OKUL ÖDÜLÜ EKO OKULLAR (YEŞİL BAYRAK) ÖDÜLÜ ORMAN OKULU ÖDÜLÜ

Saatler: 08.00-18.00
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: EKO OKULLAR PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ OKULLARDA ORMAN PROJESİ MİNİK TEMA PROJESİ ETWINNING PROJELERİ DİLEK AĞACI PROJESİ

WEB - https://fatsaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Evkaf Mahallesi Liman Sokak no64 /A Fatsa Anaokulu

Öğretim Şekli :Tam Gün Yarım Gün İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Evkaf Mah. Liman Sok.No:64/A Fatsa/ORDU

Adres - Evkaf Mahallesi Liman Sokak no64 /A Fatsa Anaokulu

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Merkezine Uzaklık 40 km.